Cannot create Level-2 storage

FAQ, getting help, user experience about PrimoCache
Post Reply
micronyaol
Posts: 2
Joined: Sat Oct 19, 2019 4:56 am

Cannot create Level-2 storage

Post by micronyaol »

Hi!

I just downloaded trial version and cannot create Level-2 storage. Error is "Failed to convert this volume to a level-2 storage volume! [0x00000000]".
I have 3 4Tb drives (dynamic spanned to create single partition) and 1Tb M.2 NVME SSD. My plan is to use 100Gb partition on SSD to cache slow HDDs.
All drives are GPT and advanced format (4Kb sectors). I'm running Windows 10 with lates updates (build 18362.418).
I can create L1 caches just fine both for SSD and HDD.

Please help, PrimoCache is really only tool to make this kind of configuration. I attached error screenshot and my system specifications.

Thanks!
Attachments
Report.zip
(64.32 KiB) Downloaded 2 times
Annotation 2019-10-19 080142.png
Annotation 2019-10-19 080142.png (168.6 KiB) Viewed 783 times

User avatar
Jaga
Posts: 484
Joined: Sat Jan 25, 2014 1:11 am

Re: Cannot create Level-2 storage

Post by Jaga »

Support can correct me if I'm wrong, but I don't think you can use Dynamic volumes as L2 storage targets.

User avatar
support
Posts: 2712
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: Cannot create Level-2 storage

Post by support »

Dynamic Volumes are supported as both L2 Storage devices and target volumes.
But so far PrimoCache cannot support drives with native 4KB sector size. We're still working on it.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

User avatar
Jaga
Posts: 484
Joined: Sat Jan 25, 2014 1:11 am

Re: Cannot create Level-2 storage

Post by Jaga »

I stand corrected, thanks for the info Support!

micronyaol
Posts: 2
Joined: Sat Oct 19, 2019 4:56 am

Re: Cannot create Level-2 storage

Post by micronyaol »

support wrote:
Mon Oct 21, 2019 1:32 am
Dynamic Volumes are supported as both L2 Storage devices and target volumes.
But so far PrimoCache cannot support drives with native 4KB sector size. We're still working on it.
Hi, is there a progress for this issue?

User avatar
support
Posts: 2712
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: Cannot create Level-2 storage

Post by support »

I'm sorry that the development progress was delayed because of COVID-19 issues. This task is at highest priority, we will support it as soon as possible. Thank you.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

Post Reply