Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Found a bug? Report here
phil
Posts: 10
Joined: Thu Feb 20, 2020 3:43 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by phil »

support wrote:
Sat Feb 22, 2020 11:04 am
Thank you for the testing and information! I'd like to know if these keys were completely not working or just very slow to response? Could you upload a screenshot of PrimoCache main dialog which shows the cache configuration and statistics? Thanks.
Used the function Reset this PC to reset the Win 10 installation, the result was more or less the same.

v3.0.9 - works fine
v3.2.0 and v4.0.0 alpha - certain keys were not working or very slow to response

screen caps of v3.2.0
primocache 3.2.0 2020_02_23 01.jpg
primocache 3.2.0 2020_02_23 01.jpg (90.74 KiB) Viewed 1010 times
primocache 3.2.0 2020_02_23 02.jpg
primocache 3.2.0 2020_02_23 02.jpg (35.41 KiB) Viewed 1009 times
primocache 3.2.0 2020_02_23 03.jpg
primocache 3.2.0 2020_02_23 03.jpg (243.99 KiB) Viewed 1009 times

User avatar
support
Posts: 2669
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by support »

Could you try 10s defer-write?
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

phil
Posts: 10
Joined: Thu Feb 20, 2020 3:43 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by phil »

support wrote:
Wed Feb 26, 2020 12:17 pm
Could you try 10s defer-write?
Testing is still in progress. It seems there is a kind of compatibility issue with the HP x360 11-u012tu laptop, and the testing is rather troublesome (and time consuming). I'm thinking to remove the primocache license from that particular device.

User avatar
support
Posts: 2669
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by support »

We reviewed the code between v3.0.9 and v3.2.0. I'm sorry that so far we still cannot find anything which might be possible to cause this issue.
Again, thank you very much for testing! If you want to transfer your license to another device, please let me know.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

phil
Posts: 10
Joined: Thu Feb 20, 2020 3:43 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by phil »

support wrote:
Tue Mar 03, 2020 2:00 pm
We reviewed the code between v3.0.9 and v3.2.0. I'm sorry that so far we still cannot find anything which might be possible to cause this issue.
Again, thank you very much for testing! If you want to transfer your license to another device, please let me know.
It seems the HP x360 is incompatible with v3.2.0 and v4.0.0 alpha (for unknown reason), I'm going to give up the license for that machine. Will send the details to support@romexsoftware.com for further processing, thanks a lot for your assistance!

User avatar
support
Posts: 2669
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by support »

@phil, We have replied your email and transferred your license. I'm sorry for the trouble caused.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

phil
Posts: 10
Joined: Thu Feb 20, 2020 3:43 am

Re: Certain keys of the keyboard don’t work after installing v3.2.0

Post by phil »

support wrote:
Sat Mar 07, 2020 9:00 am
@phil, We have replied your email and transferred your license. I'm sorry for the trouble caused.
Yes, got it! Thanks a lot for your assistance!

Post Reply