[2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

First hand news related to Primo Ramdisk
Post Reply
User avatar
support
Posts: 2667
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

[2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by support »

Primo Ramdisk 5.3.0 is available now.

Updates:
1. Fix fatal bug: Direct-IO disks using Invisible Memory may be corrupted after hibernation. The associated image file will be also corrupted.
2. [Professional Edition] Fix bug: image files or substance files cannot be loaded during computer boot-up if these files are located on external (USB etc.) disks or Dynamic disks, or on partitions of which file systems are not same as boot file system.
* It is not recommended to specify image files or substance files on above-mentioned disks/partitions, because these disks/partitions get ready a little later than normal ones at computer boot-up.
** Known issue: Windows may not assign drive letters for SCSI virtual disks if image/substance files are located in above-mentioned disks/partitions.
3. [Professional Edition] Fix bug: cannot successfully create hybrid/file disks or a ramdisks associated with image files on rare computers.
4. Fix bug: characters in wizard/property dialogs are overlapped on some non-English Windows.
5. Improve junction tool:
Allow to automatically move files from mount points to target paths when creating junctions.
Allow to automatically copy files back from target paths to mount points when deleting junctions.
Add history feature.
6. Improve TEMP tool: Add history feature.
7. Pre-set default file names for image/substance files in the disk creation wizard.
8. Other minor improvements.

Download Web Page
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

muf
Posts: 11
Joined: Thu Apr 08, 2010 5:36 pm

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by muf »

Still no Server edition? The Ultimate edition doesn't install on Windows Server 2008 R2 (I have a VSuite Server licence) :cry:

User avatar
support
Posts: 2667
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by support »

We am sorry that we need more time to test the stability and compatibility on server systems. If you are willing, you may download an internal version from here.

Thanks.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

ramdiskyokim825
Posts: 9
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:47 am

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by ramdiskyokim825 »

For a official user, I have activated Primo Ramdisk(Standard version 5.0.2) with the activation code of VSuite's Standard licence already. How can I upgrade Primo ramdisk version from 5.0.2 to 5.3.0 ? Your instruction is highly appreciated.(Computer environment: Win-XP SP3, with 4GB system memory)

User avatar
support
Posts: 2667
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by support »

ramdiskyokim825 wrote: How can I upgrade Primo ramdisk version from 5.0.2 to 5.3.0 ?
http://www.romexsoftware.com/en-us/prim ... tml#update

PS. a new version will come out soon.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

ramdiskyokim825
Posts: 9
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:47 am

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by ramdiskyokim825 »

Thank you, do I need to re-active and re-config new vesrion with the activation code of VSuite's Standard licence again after updated to new Primo Ramdisk 5.3.0 and re-boot computer completed ?

User avatar
support
Posts: 2667
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: [2012-02-04] Primo Ramdisk 5.3.0 available

Post by support »

If you have installed and activated Primo Ramdisk 5.0.2, you don't need to re-activate and re-config it again.
If you uninstall Primo Ramdisk 5.0.2, and then do a clean-install of version 5.3.0, you need to re-activate it.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

Post Reply