CorelDraw Essential 2 won't start with Vsuite ramdisk

Report bugs or suggestions around VSuite Ramdisk
Post Reply
francis
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Wed Nov 03, 2010 6:53 pm

CorelDraw Essential 2 won't start with Vsuite ramdisk

Post by francis »

CorelDraw Essentials 2 won't start with Vsuite ramdisk (1.8 free) on a restricted user account
but it does with Gavotte ramdisk (4096.5).

When i start CorelDraw Essentials 2 on a restricted user account on XP-Home32-SP3 having gavotte ramdisk istalled
it starts up well.
With Vsuite Ramdisk free 1.8 it only creates an empty error message box and quits.

Here my (very special) configuration:

Athlon II-280, 4GB-DDR3-1333
Win XP-Home(32b)-SP3, CorelDraw Essential 2
Upper 1GB as ramdisk using /PAE (works perfect with both ramdisks).
TEMP and SWAP(512MB), printer-spooler-directory and WBEM in the ramdisk.

Any info missing?
thanks for any idea
francis

User avatar
Support
Support Team
Support Team
Posts: 2750
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: CorelDraw Essential 2 won't start with Vsuite ramdisk

Post by Support »

Hi,

Is the file system of the ramdisk NTFS? If so, I think you might try the FAT32. The problem might be caused by the restricted user account and the NTFS access permission. If you insist NTFS, you might try the Standard Edition of VSuite Ramdisk which allow you to define the permission. please refer to
http://www.romexsoftware.com/en-us/vsui ... permission

Hope it helps.
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

francis
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Wed Nov 03, 2010 6:53 pm

Re: CorelDraw Essential 2 won't start with Vsuite ramdisk

Post by francis »

>>Is the file system of the ramdisk NTFS? If so, I think you might try the FAT32. The problem might be caused by the restricted user account and the NTFS access permission.

That's been the solution! Using FAT32 works without problem.

Thank you very much.
regards
francis

Post Reply