PrimoCache and Windows XP Topic is solved

Found a bug? Report here
Post Reply
idefix44
Posts: 112
Joined: Sat Oct 26, 2013 2:13 pm

PrimoCache and Windows XP

Post by idefix44 » Sun Feb 11, 2018 3:08 pm

PrimoCache version: (Desktop Edition) 3.0.2
Cache Settings: L1 Shared L2 Read only
Windows OS: Windows XP Home SP3 x86

Description:
I use PrimoCache (Desktop Edition) 3.0.2 on 4 PCs.
3 of them run Windows 7 Pro SP1 x64 (A, B and C) and the 4th runs Windows XP Home SP3 x86 (D).

On A, B and C PrimoCache Settings are L1 and L2 Shared. On D, L1 shared and L2 Read only.

All works fine, but as soon as I try to set L2 Shared on D the PC freezes and I have to restart it using the reset button of the case.

Are some of you able to run PrimoCache with L2 Shared on a PC under Windows XP?

idefix44
Posts: 112
Joined: Sat Oct 26, 2013 2:13 pm

Re: PrimoCache and Windows XP

Post by idefix44 » Sun May 26, 2019 12:35 pm

Fixed.

User avatar
support
Posts: 2406
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:42 am

Re: PrimoCache and Windows XP

Post by support » Thu May 30, 2019 4:39 am

:)
Primo Ramdisk | PrimoCache
Romex Software Support

Post Reply